Foto kino klub FOKUS

Metlika

Zimska liga je končana

Športna dvorana Metlika, zima 2011/12

 

V Metliki se je zaključila 16. zaporedna zimska malonogometna liga. V končani ligi smo bili priče zanimivim tekmam, kvaliteta ekip in posameznikov je prišla do izraza, kar so potrdili tudi gledalci, ki so vsako soboto v velikem številu napolnili dvorano. Zmagovalci lige so ekipa Picerija Pri Starem Pildu, ki so prepričljivo prišli do naslova.

 

Picerija Strari Pild

 Prva tri mesta so zasedle ekipe:

  1. Picerija Stari Pild
  2. Gostišče Kapušin
  3. Pr´ Bartusu

Za najboljšega igralca lige je bil izbran Marko Jankulov iz ekipe Stari Pild, najboljši vratar je postal Simon Malešič iz ekipe ŠD Suhor, najboljši strelec lige pa Jure Šikonja  iz ekipe Stari Pild. Pokal za najbolj fair-play ekipo je pripadel ekipi Frizerstvo Mateja.

 

Športna zveza Metlika je priskrbela in podelila pokale, medalje, najboljšim ekipam, ter praktične nagrade. Drugo in tretje uvrščeni ekipi sta dobili žoge, zmagovalna ekipa pa komplet nogometnih dresov.

Športna zveza Metlika se kot organizator lige zahvaljuje vsem nastopajočim igralcem na pošteni in korektni igri. Pri tem gre zahvala tudi gledalcem, ki so vsako tekmovalno soboto napolnili telovadnico, kot tudi spletnemu portalu Kapodol, za ažurno in natančno obveščanje skozi celoten potek tekmovanja.

 

Športna zveza Metlika

 

Komentarji  

# Tinki 18:54 06-03-2012
Bravo fantje.
Odgovori | Odgovori s citatom | Citat