Foto kino klub FOKUS

Metlika

Rad igram nogomet

Športna dvorana Metlika, 5.3.2012

 

Rad imam nogomet je tekmovanje, ki v organizaciji NZS poteka že 12 leto. Sodelujejo vse nogometne regije s številnimi nogometnimi klubi in osnovne šole. Igra se po turnirskem sistemu z razigravanjem v štirih fazah. 1. in 2. faza so razigravanj znotraj regij. 3. faza je polfinale, kamor se uvrstita po dve ekipi iz vsake regije. Na koncu sledi finale štirih najboljših ekip v državi. S selekcijo desetletnikov se je ŠD NK Kolpa letos po zmagi na turnirju v Črnomlju (1. faza) in v Metliki (2. faza) uvrstila v polfinale. V nedeljo  so potekali štirje polfinalni turnirji, en od teh v metliški športni dvorani v organizaciji NK Kolpa. Nastopili so štiri ekipe z dvema selekcijama A in B, vendar se je za napredovanje upošteval samo rezultat selekcije A. Pred začetkom šprtnih dvobojev sta ekipe in ostale navzoče pozdravila ravnatelj OŠ Metlika Jože Mozetič in podžupan oz. bodoči župan Darko Zevnik.

 

 

Vrstni red A selekcij:

  1. Kolpa
  2. Brda
  3. Šenčur
  4. Izola

 Vrstni red B selekcij:

  1. Brda
  2. Šenčur
  3. Kolpa
  4. Izola

 

 

 

 

 

 

 

 

Tukaj so tudi fotografije.

Komentarji  

# kolpaš 14:31 07-03-2012
Vse je bilo na nivoju, igralci odlični, trenerji zelo dobri, organizacija turnirja brez napak, zelo lepa reklama za občino Metlika, KZ Metlika, OŠ Metlika, NK Kolpa. Vse se je odvijalo po naših željah in upam, da bo tako tudi na zaključnem turnirju RIN-a. Do takrat pa dečki pridno trenirajte.
Odgovori | Odgovori s citatom | Citat
# hajvan 21:47 07-03-2012
Vse ekipe so bile dobre, toda Kolpa je drla najhitreje. Želim vam še veliko športnih uspehov, saj imate odlično šolo nogometa, treba je nogometne bisere ispiliti do konca. Verjamem na uspeh v finalu.
Odgovori | Odgovori s citatom | Citat