Foto kino klub FOKUS

Metlika

Zimska nogometna liga

Športna dvorana Metlika, 28.2.2009

Fotografije si lahko ogledate v foto albumu.

V soboto se je v Metliki zaključila Zimska malo-nogometna liga. Vse od 15. novembra se je 13 ekip vsak konec tedna merilo za naziv najboljše. Šele tekme zadnjega kroga so odločile zmagovalca lige. To je ekipa Športnega društva Drašiči, ki je bila za las uspešnejša od drugo uvrščene Lokvice.

Sicer pa so ob koncu tekmovanja podelili priznanja in pokale najuspešnejšim. Tako so za najboljšega igralca razglasili Iva Grudna, naj- strelec je Tomaž Adlešič. Primož Bezlaj pa je ,po mnenju tekmovalne komisije, najbolje branil svojo mrežo.

Ob koncu poltretji mesec trajajočega tekmovanja so si gledalci, ki so sicer vedno dobro napolnili metliško športno dvorano, lahko ogledali revijalno tekmo med selekcijo občinske malo-nogometne lige in ekipo Leka bara iz Ljubljane. Le ta slovi kot ena boljših slovenskih malo-nogometnih moštev. Kljub porazu pa so tudi domačini v tekmi z veliko bolj uveljavljenimi gosti pustili odličen vtis.

Občinsko ligo v malem nogometu organizira in vodi občinska športna zveza. Prizadevni tajnik Željko Goleš je bil zadovoljen in poln novih načrtov.