Foto kino klub FOKUS

Metlika

3. belokranjski triatlon

Kopališče Primostek, 14.8.2010

Športna zveza Metlika je že tretjič pripravila triatlon na kopališču na Primostku. Udeležilo se ga je 79 tekmovalcev, ki so preplavali 200 m Kolpe, prekolesarili 12 km in pretekli 3 km.

Fotografije si lahko ogledate tukaj.

Komentarji  

# Metličan 09:24 20-08-2010
Zakaj tak naslov? Zakaj tako mislim?
Zdej bo nekdo reku, da ga po številu prekaša marsikateri drugi kar je tudi dejansko res. Če pa pogledate z druge strani, koliko ljudi v SLO se ukvarja s triatlonom, profesionalno ali rekreativno. Ne veliko. Številka 79 mogoče komu pomeni malo, če pa pogledate s tega drugega vidika je pa zelo velika. Koliko belokranjcev je pred 3 leti vedelo za triatlon. Marsikdo sploh ni vedel kaj to je. Naj povem da je to šport, ki ima vsako leto več in več pripadnikov, medtem ko drugi stagnirajo ali ostajajo na istem nivoju.
Pohvala organizatorju, da so naredili nekaj tako odmevnega in kvalitetnega. Moram pa pograjat Metličane ki jih je bilo ob progi za vzorc. Pa naj še govorijo po gostilnah ''da v Metliki itak nč ne dogaja''

Metličan
Odgovori | Odgovori s citatom | Citat
# Nevoščljivec 10:41 23-08-2010
Pred tremi leti je bil triatlon organiziran prvič. Organizacija je vedno boljša. Največ zaslug ima neumorni Željko Goleš. Tako zagnanega športnega navdušenca je le težko najdeš. Treba je povedati, da velik del (ali kar velika večina) organizacijskeg a dela leži na njegovih ramenih. Čeprav velikokrat naleti na ovire, se le redko razjezi in ostaja (kar preveč) prijazen. Mogoče mu ravno zaradi tega njegovega navdušenja in prijaznosti večina rada priskoči na pomoč. Tisti pa, ki mu mečete polena - tega raje več ne počnite, saj bolj škodi Vam kot Željkotu.
Še enkrat - bravo Željko.
Odgovori | Odgovori s citatom | Citat