Foto kino klub FOKUS

Metlika

2. belokranjski triatlon

Kopališče Primostek, 15.8.2009

Fotografije so tukaj.1. belokranjskega triatlona, ki ga je lansko leto organizirala športna zveza Metlika, se je udeležilo petnajst tekmovalcev. Niti največji optimisti si niso upali pomisliti, da jih bo letos kar osemdeset - velika večina sicer rekreativcev. Prišli pa so tudi tisti čisto pravi triatlonci, ki so seveda tudi zasedli najvidnejše uvrstitve. Tudi delež Belokranjcev ni bil zanemarljiv. Poleg močne ekipe iz Črnomlja, je tekmovalo kar 19 tekmovalcev iz metliške občine. 
Tudi gledalcev, ki so vspodbujali prav vse udeležence, se je v kampu na Primostku zbralo več sto. 
Absolutni zmagovalec 2. belokranjskega triatlona je Anže Klemenc iz Ribnice pred Primožem Kobetom iz Novega mesta ter lanskim zmagovalcem Goranom Vidicem.  
Lanska zmagovalka med ženskami Nina Mandl je zmagala tudi tokrat. V hrbet sta jo gledali Jana Vouk iz Radovljice in Vesna Hedžet iz Semiča na drugem oziroma tretjem mestu.
Najuspešnejši domačin je bil Dušan Nemanič na skupno dvanajstem mestu.  
(POPOLNE REZULTATE SI LAHKO OGLEDATE SPODAJ)
 
Kljub pohvalam, ki so jih bili deležni organizatorji, pa se le ti zavedajo, da bo potrebno še marsikaj storiti. Posebno, če se bo tudi v prihodnje število tekmovalcev povečevalo. Prav gotovo bo potrebno med tekmo za ves promet zapreti cesto.  Pa tudi plavalni del bo verjetno treba nekoliko modificirati, saj je že tokrat Kolpa dobesedno vrela od množice tekmovalcev. In mnogi so bili deležni bolj ali manj prijetnih, sicer nenamernih udarcev.

Rezultati:
- absolutni vrstni red
- ženske
- moški
- otroci

Komentarji  

# branko kočevar 17:07 18-08-2009
super organizirano,le po vreme,se vidimo naslednje leto
Odgovori | Odgovori s citatom | Citat
# Đof 14:48 19-08-2009
Vrhunsko, tako rezultatsko kakor tudi organizacijsko.
Vse pohvale organizatorju, kateri je kljub nepričakovano velikemu številu prijavljenih tekmovalcev opravil vse z odliko.
Se vidimo naslednje leto!
Odgovori | Odgovori s citatom | Citat
# IVAN 10:39 20-08-2009
odlično,lahko bi vključili tudi vašo godbo-naredijo pravo fešto
Odgovori | Odgovori s citatom | Citat