Foto kino klub FOKUS

Metlika

Andrej Jerman na Krašnjem vrhu

Krašnji vrh, 8.11.2008

Intervju z Andrejem Jermanom

Metliški planinci že nekaj časa gojijo prijateljske stike s klubom navijačev Andreja Jermana iz Tržiča. Člane kluba so tako v soboto gostili v svoji planinski postojanki na Krašnjem vrhu, kjer so jim tudi pripravili pravo malo martinovanje. Eno redkih prostih sobot je izkoristil tudi naš, v zadnjih sezonah najuspešnejši smučar, se pridružil svojim navijačem in skupaj z njimi obiskal metliške planince. Tržičani so Krašnji vrh zapustili šele v večernih urah.

Spomnimo se: Andrej Jerman je v sezoni 2006/2007 konec februarja v nemškem zimsko-športnem središču Garmish Partenkirchen dosegel za Slovenijo in zase prvo zgodovinsko zmago v smuku na tekmah za svetovni pokal. Poleg tega pa je še trikrat stal na stopničkah.

Fotografije si lahko ogledate v foto albumu.

Komentarji  

# Franci 07:09 14-11-2008
Kot udeleženc tega dogotka in predstavnik Fan cluba se planincem ter prijateljem Andreja Jermana zahvaljujem za izredno prijeten dan in iskazano gostoljubje, in upam da se skupaj odpravimo podpreti Andreja na eno izmed bližnjih tekem v naši organizaciji (več na http://www.jerryfanclub.com/), ter se skupaj veselimo uspehov ki vrjamem da ne bodo izostali.
Odgovori | Odgovori s citatom | Citat